Zakendoen in Mexico | Mexico in Cijfers
15788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mexico handelsland

Voor informatie over de handel tussen Nederland en Mexico en over de Mexicaanse economie kunt u verschillende bronnen gebruiken.
Enkele belangrijke bronnen zijn het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), het International Trade Centre (ITC) en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

Handelscijfers Nederland – Mexico

U vindt de meest recente handelscijfers van Nederland met Mexico in de databank Statline van het CBS. De onderstaande links geven u direct een overzicht van de invoerwaarde en uitvoerwaarde per productgroep:
Bekijk het rapport Handels- en investeringscijfers Nederland – Mexico (pdf, juli 2016), met een overzicht van de import en export en met cijfers over de directe buitenlandse investeringen.

Handelscijfers via TradeMap

Een alternatief zijn de in- en uitvoercijfers per land uit de databank TradeMap van het ITC. Hierin vindt u ook de niet-Nederlandse handelsstromen.

Mexicaanse economie

Op de website van de OESO staat een rapport over de Mexicaanse economie.
Kijk voor meer informatie op de website van het RVO.
Markt voor schone energie in Mexico biedt kansen
X